IFLR1000: Schoenherr Slovenija znova med najboljšimi odvetniškimi pisarnami za finančno in gospodarsko pravo v Sloveniji

17 October 2017

Z veseljem oznanjamo, da je Schoenherr Slovenija četrto leto zapored zabeležila najvišjo uvrstitev (Tier 1) v publikaciji IFLR1000 za finančno in gospodarsko pravo za leto 2018. IFLR1000 je ugledna neodvisna mednarodna pravna publikacija, ki na letni ravni razvršča odvetniške pisarne na podlagi uspehov preteklega leta ter anonimnih mnenj strank in strokovnjakov.

Zelo nas veseli, ko vidimo, da so naše stranke zadovoljne in da cenijo trud, ki ga vložimo v naše storitve, da ustrezajo njihovim potrebam. O nas so za IFLR1000 med drugim povedale naslednje:

"Tim se je zelo izkazal."

"Zagotavljajo izjemno dobro strukturirano svetovanje, odzivajo se skoraj nemudoma in pokrivajo vsa področja prava. …" 

"Učinkoviti, natančni, prijazni in profesionalni pri delu. …"

V poročilu IFLR1000 je izpostavljeno tudi, da ima Schoenherr eno najširših mrež na zahodnem Balkanu in v regiji srednje in vzhodne Evrope ter da pogosto svetuje pri velikih regionalnih transakcijah.

Poleg uvrstitve pisarne so bili prepoznani tudi posamezni pravniki. Marko Prušnik in Vid Kobe sta bila uvrščena v kategorijo "zelo cenjenih" pravnikov (highly regarded), Eva Možina pa med "vidne" pravnike (notable practitioner).