ICLG Guide to: Mergers & Acquisitions 2019 (poglavje o Sloveniji)

11 March 2019

Vabimo vas k branju prispevka odvetniške pisarne Schoenherr v Sloveniji na temo združitev in prevzemov v publikaciji International Comparative Legal Guide to: Mergers & Acquisitions 2019, ki sta jo pripravila Vid Kobe (partner, bančništvo in finance, gospodarsko pravo / združitve in prevzemi) in Bojan Brežan (partner, gospodarsko pravo / združitve in prevzemi, insolvenčno pravo in prestrukturiranje, reševanje sporov).

Publikacija ponuja svetovalcem, mednarodnim strokovnjakom in drugim zainteresiranim celovito pravno analizo zakonodaje s področja združitev in prevzemov, med drugim obravnava zadevne organe, mehanizme prevzema, zaščito ciljnih podjetij in ponudnikov in drugo.

Poglavje za Slovenijo v angleškem jeziku je na voljo tukaj

***

Publikacija International Comparative Legal Guide (ICLG) nudi najnovejše primerjalno-pravne informacije o različnih pravnih področjih. Prispevki so napisani v obliki vprašanj in odgovorov, kar zagotavlja celovito obravnavo posamezne teme v okviru različnih pravnih sistemov po svetu. Vsa poglavja so napisali vodilni pravni strokovnjaki za posamezna področja.

[Translate to Slovenian:]