IFLR1000 2020: Schoenherr Slovenija med najboljšimi odvetniškimi pisarnami za finančno in gospodarsko pravo v Sloveniji

18 October 2019

Z veseljem oznanjamo, da je Schoenherr Slovenija šesto leto zapored zabeležila najvišjo uvrstitev (Tier 1) v publikaciji IFLR1000 za finančno in gospodarsko pravo za leto 2020. V poročilu IFLR1000 je med drugim izpostavljeno, da Schoenherr Slovenija odlikujeta močna prisotnost na področju finančnega in korporacijskega prava ter strokovno znanje na področju bančništva.

Zelo nas veseli, da so naše stranke zadovoljne in da cenijo trud, ki ga vložimo v to, da naše storitve ustrezajo njihovim potrebam. O nas so za IFLR1000 povedale mnogo pozitivnih stvari, med drugim tudi naslednje:

"Zelo dobro poznavanje prava, komunikacija in taktične sposobnosti."

"Zelo natančni, skrbni, pozorni na podrobnosti in resnično predani pri storitvah za stranke."

"Menimo, da je delo te odvetniške pisarne izjemno kakovostno. V preteklosti smo na primerljivih transakcijah že sodelovali z drugimi odvetniškimi pisarnami, vendar je bilo delo odvetniške pisarne Schoenherr na najvišji ravni. Več kot zadovoljni smo bili praktično z vsem."

Poleg uvrstitve pisarne so bili prepoznani tudi posamezni pravniki. Vid Kobe in Bojan Brežan sta bila uvrščena v kategorijo "zelo cenjenih" pravnikov (highly regarded), Eva Možina pa med "vidne" pravnike (notable practitioner).

IFLR1000 je mednarodna pravna publikacija, ki na letni ravni razvršča odvetniške pisarne na podlagi uspehov preteklega leta ter anonimnih mnenj strank in strokovnjakov.

Za celotno poročilo o Schoenherr Slovenija si oglejte spletno stran IFLR1000 (v angleščini).