omejitev odgovornosti in varovanje zasebnosti

Avtorske pravice in povezane pravice

Vsebina spletne strani odvetniške pisarne Schönherr je zaščitena z avtorskimi pravicami in je izdelana zgolj za zasebno uporabo. Uporaba vsebin te spletne strani, ki krši določbe avtorskega prava brez predhodnega soglasja originatorja je prepovedana. Pridržujemo si vse pravice, zlasti pravice do uporabe, podvajanja, distribucije in prevoda.

Omejitev odgovornosti

Informacije na tej spletni strani so namenjene podaji splošnih informacij in niso namenjene pravnemu svetovanju ali drugi obliki svetovanja za kakršenkoli namen.

Niti prejem informacij, predstavljenih na tej spletni strani, niti e-pošta ali druga elektronska sporočila, ki se pošljejo odvetniški pisarni Schönherr ali njenim pravnikom prek te spletne strani, ne ustvarja razmerja med odvetnikom in stranko. Noben uporabnik te spletne strani naj ne izvede ali opusti dejanja na podlagi informacij na tej spletni strani, ne da bi pridobil nasvet s strani pravnega svetovalca v zadevni jurisdikciji.

Temeljito preverjamo točnost vseh objavljenih informacij in si prizadevamo po najboljših močeh tudi za vzdrževanje točnosti. Odvetniška pisarna Schönherr ne prevzema nobene odgovornosti in izrecno odklanja odgovornost v zvezi z zanašanjem na informacije ali mnenja, objavljena na tej spletni strani, in dejanji, izvedenimi ali opuščeni na podlagi teh vsebin.

Prejšnji rezultati ne zagotavljajo podobnega izida.

Spletna stran odvetniške pisarne Schönherr lahko vsebuje povezave na zunanje spletne strani ter druge zunanje spletne strani lahko vsebujejo povezave na to spletno stran. Odvetniška pisarna Schönherr ne odgovarja za vsebino takih zunanjih spletnih strani in zavrača vsakršno odgovornost v zvezi z njimi.

Obvestilo o varovanju osebnih podatkov in zasebnosti

Zaščita vaših osebnih podatkov in zasebnosti obiskovalcev te spletne strani je naša najvišja prioriteta. Schönherr deluje skladno  z veljavno zakonodajo na področju varstva osebnih podatkov.

Uporaba te spletne strani na splošno ne zahteva posredovanja osebnih podatkov. Beležimo zgolj podatke, ki jih pridobimo preko vašega internetnega ponudnika, to so zlasti IP naslov ter čas in trajanje vašega obiska. Te informacije se shranijo med vašim obiskom in se analizirajo zgolj za statistične namene in ob strogem varovanju anonimnosti.

Drugi osebni podatki se zbirajo zgolj na podlagi vašega izrecnega soglasja v zvezi s storitvami, ki jih nudimo na naši spletni strani (npr. v zvezi s kariernimi priložnostmi, dogodki,prejemanjem novicam). Te podatke uporabljamo zgolj za poseben namen posamezne storitve in v skladu z veljavno zakonodajo.

Kadarkoli lahko zahtevate informacije o vaših osebnih podatkih, ki jih beležimo in shranjujemo. Imate tudi pravico, da osebne podatke, ki se nanašajo na vas, kadarkoli popravite ali izbrišete, kot tudi, da prekličete svoje soglasje k zbiranju in uporabi vaših osebnih podatkov. V takem primeru se lahko obrnete na nas na e-naslov dataprotection@schoenherr.eu.

Upravljavca osebnih podatkov, ki se obdelujejo v okviru te spletne strani sta:

  • družba Schönherr Rechtsanwälte GmbH, Schottenring 19, Dunaj, ki jo zastopa Alexander Popp; in
  • Odvetniška pisarna Schönherr – podružnica v Sloveniji, Tomšičeva ulica 3, Ljubljana, ki jo zastopa Christoph Haid in Gudrun Stangl.